Informatie voor opleidingsdeelnemers

Informatiebijeenkomst 20 juni

Op 20 juni 2019 vindt er een informatiebijeenkomst over de opleidingsplaatsen voor 2020 plaats. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Overweeg je de opleiding te gaan volgen? Dan is het goed om te weten voor jou en je erkende praktijkopleidingsinstelling wat de opleiding voor jou oplevert.

Na afloop van de opleiding kun jij:

  • effectieve zorg en advies bieden voor de cliënt en zijn of haar leefomgeving;
  • als spin in het web op verschillende niveaus de verbinding maken tussen natuurlijke en professionele hulpbronnen en als persoon met het de cliënt;
  • verantwoord en evidence-based beoordelen of een individu zich op eigen kracht en binnen zijn of haar eigen leeromgeving kan ontwikkelen of dat professionele zorg en of vervangende oplossingen nodig zijn;
  • krachtig je rol nemen en duidelijk zichtbaar zijn en durf je te handelen vanuit een missie;
  • zelf direct bijdragen aan een betere aansluiting tussen onderwijs, zorg en de eigen leefomgeving van kinderen of (jong) volwassene in een afhankelijkheidsrelatie.

Bovendien past onze opleiding tot orthopedagoog generalist binnen het kader van de NVO (Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen). Daarom kun je je na afronding van de opleiding laten opnemen in het NVO-register.
Daarmee heb je een NVO-registratie. Deze registratie waarborgt de kwaliteit van het beroep. 

RINO Zuid

 

RINO Zuid

Vitruviusweg 2
5624 AD  EINDHOVEN

Tel. (040) 214 65 55 
E-mail: og@rinozuid.nl

Route via Google Maps

Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Toernooiveld 5
6525 ED  NIJMEGEN

Tel. (024) 361 25 11
E-mail: og@ru.nl

Route via Google Maps