RINO Zuid

Opleiding tot Orthopedagoog Generalist Zuid- en Oost-Nederland (OG ZON)
Samenwerking tussen RINO Zuid en RadboudCSW

 

OG richting het BIG register

Goed nieuws voor de orthopedagoog generalist (OG)! Minister Hugo de Jonge bevestigde afgelopen maandag 5 november in een brief naar de Kamer (pagina 5) de wens om orthopedagoog generalisten op te nemen in de Wet BIG. Hiermee wil hij de continuïteit bevorderen van hulp aan jongeren in de overgang naar 18 jaar. Een ontwikkeling waar wij, RadboudCSW en RINO Zuid, helemaal achter staan. Het kabinet beraadt zich nog over de vraag welk wetsvoorstel het meest geëigend is voor opname van de orthopedagoog generalist in de Wet BIG.

We hebben het laatste jaar hard gewerkt aan het neerzetten van onze opleiding tot Orthopedagoog Generalist Zuid- en Oost-Nederland (OG ZON). We leiden professionals op die klaar zijn om als verbinder de kwaliteit van de zorg voor kinderen en hun systeem te continueren door beter samen te werken. De opleiding start vanaf 2019 op 2 locaties in januari (Eindhoven) en april (Nijmegen).

We zijn er dus klaar voor om veel deelnemers te ontvangen die voor een inspirerende opleiding en opname in het BIG-register gaan.

De Kamerbrief is hier te vinden.

Privacy Statement

De OGZon website maakt geen gebruik van privacy gevoelige cookies.

RINO Zuid

Vitruviusweg 2
5624 AD  EINDHOVEN

Tel. (085) 890 2200
E-mail: og@rinozuid.nl

Route via Google Maps

Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Toernooiveld 5
6525 ED  NIJMEGEN

Tel. (024) 361 25 11
E-mail: og@ru.nl

Route via Google Maps