RINO Zuid

Opleiding tot Orthopedagoog Generalist Zuid- en Oost-Nederland (OG ZON)
Samenwerking tussen RINO Zuid en de Radboud Universiteit

 

Over ons

RINO Zuid en Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RadboudCSW) bieden deze duale, competentiegerichte opleiding gezamenlijk aan onder de naam Orthopedagoog Generalist Zuid- en Oost-Nederland (OG ZON). We sloegen als collega-opleiders de handen ineen om een opleiding te bieden die nu hard nodig is. Met een modern generalistisch programma, state-of-art didactische opzet en veel keuzemogelijkheden.

Over Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RadboudCSW) verzorgt al meer dan 20 jaar postacademische opleidingen voor gedragswetenschappers. Doordat wij onderdeel zijn van de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Radboud Universiteit zitten wij dicht op de ontwikkeling van nieuwe kennis. Wij bieden professionals de ruimte om zich te blijven ontwikkelen door praktijk en wetenschap te verbinden. Daarmee leveren we als universiteit direct een bijdrage aan de verbetering van de zorg, onderwijs en samenleving. Meer informatie over ons en onze opleidingen vind je op www.rcsw.nl.

Over RINO Zuid

RINO Zuid is een dynamisch en operationeel netwerk van universiteiten, aanbieders van geestelijke gezondheidszorg, hulpverlening en opdrachtgevers. Met onze opleidingen brengen wij de wetenschap en de praktijk in de geestelijke gezondheidszorg, hulpverlening en het sociaal domein dichter bij elkaar. Wij leiden op voor de beste psychologische en pedagogische zorg, in welke context de cliënt zich ook bevindt. Als organisatie zoeken wij constant de aansluiting op de ontwikkelingen binnen de sector en streven wij ernaar onze oplossingen aan te bieden tegen zo laag mogelijke kosten. Meer informatie over ons en onze opleidingen vind je op www.rinozuid.nl.

Privacy Statement

De OGZON website maakt geen gebruik van privacy gevoelige cookies.

Locatie RINO Zuid - Eindhoven

Vitruviusweg 2
5624 AD  EINDHOVEN

Tel. (085) 890 2200

Route via Google Maps

Locatie Radboud Centrum Sociale Wetenschappen - Nijmegen

Thomas van Aquinostraat 4
6525 GD  NIJMEGEN

Tel. (024) 361 25 11

Route via Google Maps