RINO Zuid

Opleiding tot Orthopedagoog Generalist Zuid- en Oost-Nederland (OG ZON)
Samenwerking tussen RINO Zuid en de Radboud Universiteit

 

Aanvragen opleidingsplaatsen OG ZON

Wilt u orthopedagogen-generalist gaan opleiden? Dat kan alleen als uw instelling (of samenwerkingsverband van instellingen) voldoet aan erkenningseisen en wanneer u erkenning als praktijkopleidingsinstelling heeft. Om te worden erkend vindt er een starterkenning plaats. Meer informatie vindt u onder de informatie voor de praktijkinstellingen. U kunt dan erkenning aanvragen bij OG ZON.

Als u al erkend bent als praktijkopleidingsinstelling voor de OG, dan kunt u een keer per jaar een opleidingsplaats aanvragen. Als u eerder heeft opgeleid, ontvangt u hierover bericht via RINO Zuid of RadboudCSW. Bent u nieuw en wilt u een opleidingsplaats aanvragen?

Klik hier voor het aanvragen van een opleidingsplaats in Eindhoven.
Klik hier voor het aanvragen van een opleidingsplaats in Nijmegen.

Als u al opleidt voor een andere BIG-opleiding zult u ook via die websites plaatsen aanvragen.

Heeft u al een opleidingsplaats aangemeld? Dan kunt u een kandidaat voordragen. Hiervoor stuurt u een e-mail met naam en contactgegevens van de kandidaat. De kandidaat zal worden uitgenodigd voor een toelatingsgesprek. Als uw kandidaat is toegelaten tot de opleiding, wordt er een opleidingsovereenkomst afgesloten tussen de kandidaat en de (samenwerkings)instelling(en).

Heeft u toch vragen over het aanvragen van een opleidingsplaats voor 2024 of het aanvragen van erkenning? Stel dan uw vraag en laat dan uw gegevens achter in onderstaand formulier dan nemen wij contact met u op.

Hiermee geeft u toestemming dat wij telefonisch contact met u opnemen aangaande het aanvragen voor een OG ZON opleidingsplaats.

Privacy Statement

De OGZON website maakt geen gebruik van privacy gevoelige cookies.

Locatie RINO Zuid - Eindhoven

Vitruviusweg 2
5624 AD  EINDHOVEN

Tel. (085) 890 2200

Route via Google Maps

Locatie Radboud Centrum Sociale Wetenschappen - Nijmegen

Thomas van Aquinostraat 4
6525 GD  NIJMEGEN

Tel. (024) 361 25 11

Route via Google Maps