RINO Zuid

Opleiding tot Orthopedagoog Generalist Zuid- en Oost-Nederland (OG ZON)
Samenwerking tussen RINO Zuid en RadboudCSW

 

Aanvragen opleidingsplaatsen OG ZON

Wilt u orthopedagogen-generalist gaan opleiden? Dat kan alleen als uw instelling (of samenwerkingsverband van instellingen) voldoet aan erkenningseisen en wanneer u erkenning als praktijkopleidingsinstelling heeft. Om te worden erkend vindt er een erkenningsvisitatie plaats. Meer informatie vindt u onder de informatie voor de praktijkinstellingen. U kunt dan erkenning aanvragen.

Als u al erkend bent als praktijkopleidingsinstelling, dan kunt u een keer per jaar een opleidingsplaats aanvragen. U ontvangt daarover bericht van ons.

Heeft u al een opleidingsplaats aangemeld? Dan kunt u een kandidaat voordragen. Hiervoor stuurt u een e-mail met naam en contactgegevens van de kandidaat. De kandidaat zal worden uitgenodigd voor een toelatingsgesprek. Als uw kandidaat is toegelaten tot de opleiding, wordt er een opleidingsovereenkomst afgesloten tussen de kandidaat en de (samenwerkings)instelling(en).

Bent u voornemens om voor 2020 een opleidingsplaats aan te vragen? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand formulier dan sturen wij u de nodige informatie op.

Hiermee geeft u toestemming dat wij telefonisch contact met u opnemen aangaande het aanvragen voor een OG ZON opleidingsplaats.

Privacy Statement

De OGZon website maakt geen gebruik van privacy gevoelige cookies.

RINO Zuid

Vitruviusweg 2
5624 AD  EINDHOVEN

Tel. (085) 890 2200
E-mail: og@rinozuid.nl

Route via Google Maps

Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Toernooiveld 5
6525 ED  NIJMEGEN

Tel. (024) 361 25 11
E-mail: og@ru.nl

Route via Google Maps